Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bro över mörka vatten

Ett pärlband över sundet
lyktor i rad, omslutna av mörker
med fullmånen bortom molnen
I ryggen Stora Alvaret
I våra sinnen ett stort allvar
I den lugna vinterkvällen

I morgon väntar Fastlandet
Nu råder stilla lugn
I morgon väntar Framtiden
Den på andra sidan vattnet

Bron tar oss dit
över mörka vatten





Fri vers av Isaac Bobjörk
Läst 412 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-25 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isaac Bobjörk
Isaac Bobjörk