Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bära varandra

 

   du sa: - Vi ska bära varann genom livet
   och så gjorde vi
   första året

   andra året sa du: - Du är tung!
   Jag ska sanda din väg, så du inte halkar!
   och jag bar dig
   medan du strödde sand framför mina fötter

   när tredje året kom var du trött
   - Låt mig vila i din famn medan du skottar
   och sanda sedan noga, så du inte ramlar och tappar mig!
   så var dina ord
   och min kärlek fortsatte att bära dig

  

   ... eller var det min dumhet?




Fri vers av Tina Q
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-25 22:27



Bookmark and Share


  Rosmarin
Väldig fin med tredelningen

Slutet får mig att tänka att diktarjaget klandrar sig själv för sin kärlek -eller var det nu var.
2007-11-26

    Tteresia
Tydliga bilder av ett svårt läge..
2007-11-25

    eva m h
Sagokänsla över denna! Tänker på \"Kejsarens nya kläder\".
Att bli förledd eller lurad in i något som är uppenbart senare när ögonen öppnas.
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q