Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo tack, bara bra - bara jag

Det är nog bara jag

som längtar efter beröring
som alltid springer efter fler
som ler mot varje människa
men som bara saknar alla mer

Det är nog bara är jag
som gråter för mitt liv

Det är nog bara är jag
som fäller tårar varje dag

för ensamheten bland alla andra
som inte ser mig här idag

Det är är nog bara jag

som sörger utan tröst
med en klump som bara växer
likt en tumör i mitt bröst

av min likgiltiga välvfärd - en ironi
en leende likfärd
i katatoni

för det är nog bara jag

som är ensam och rädd
som undrar varför varje dag
som fruktar tårar och snor
och deras spår på min fasad

som så gärna vill
att du rör mig
om så bara för ett tag
som skriker skräckslaget
i min tystnad

ja - det är nog bara jag

 




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 406 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-11-26 08:31



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
en stark känsla förmedlar du här som knyter an till det som finns i oss alla, tack!
2007-11-28

  Betlehemsstjärnan VIP
Vilken känsla du får fram här..
jag har minsann känt precis som du nån gång
Bra präntat/B
2007-11-28

    ej medlem längre
Nej, det är inte bara du! Underbar dikt! Beskriver verkligen känslan jättebra! Och jag gillar titeln.
2007-11-28

  Just Emotions
de e inte bara du.. denna känns igen alltför väl av MÅNGAAAA!! väl skrivet..applåder*
2007-11-28

  Thurizas
näh det är inte bara du,.och du är inte ett bara heller!*kramar*
2007-11-26

  Sländan
Aj.. Den här gjorde lite ont att läsa.. Vanligare än man tror förmodligen. Tyvärr.. Bra skrivet!

(sörger -> sörjer)
2007-11-26

    Nattviol
sorgesamt och
vackert
bara du - kanske
alla ändå?

: )
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken