Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första Advent

Står nu snart för dörren

det är en tid jag älskar

som mest när man får börja

baka lussi katter och dricka

varm glögg medans man

väntar på att degen ska

jäsa och få plocka fram alla

saker som tillhör första advent

detta är en härlig familje tradition

som jag och barnen alltid haft

tillsammans att få pynta och stå på

så jag älskar dig första advent

så för mig du är hjärtligt välkommen

 




Fri vers av Ann-christin
Läst 330 gånger
Publicerad 2007-11-26 08:32



Bookmark and Share


  Dessie 35
jaa advent gör mörktet lite ljusare i vårt hus ,,,,
härlig text och beskrivning..
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin