Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill

Vill känna din hud

under mina fingrar

 

Vill se ditt leende

och åter känna din värme

 

Vill höra din röst

och känna hur det pirrar i magen

 

Vill va dig nära

och längtar så till jag kan det 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-26 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson