Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fyller tomheten med värme

Varje stund

du finns i min  tanke

varje minut

jag hör din röst

sprider värmen bort

allt trist som är runt i kring.

 

Du ger liv

till tystnaden

ger mellanrummen längtan

 

Du fyller tomheten

och saknaden i mitt hjärta

nytt liv och värme

mer och mer

för var minut som går 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 171 gånger
Publicerad 2007-11-26 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson