Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprider glädje

Så mycket trubbel

så långt kvar

innan jag når mitt mål

 

Men  sen jag  träffade dig 

har jag lärt mig ta det 

som det kommer

 

Du fyller rummet med sådan värme

du sprider glädje

där tystnaden innan dödat

och gör framtiden som väntar evig 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-26 10:04



Bookmark and Share


    eva m h
En trygg följeslagare du har med dig på färden nu verkar det som!
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson