Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

änglarnas tomma röster ekar långt där borta, utom räckhåll




ljud.


jag hör Dom,

Rösterna





Dom talar till mig
och jag lyssnar,


lyhört





gör som Dom befaller


varför?


Dom låter som monster.

monster gör mig rädd..




skrämmer mig


Rösterna


få Dom att sluta,
jag vill inte höra mer.



Dom gör mig rädd,



skrämmer mig


vanvett.




får mig
att göra sådant
jag inte vill



att känna
känslor jag inte känner


förtälja ord jag inte menar



forma ord,
utan betydelse





jag vet inte vad orden känner
eller
vad Rösterna säger



Rösterna ekar,

Dom ekar,



ekar,




eko




Fri vers av Kathleen
Läst 389 gånger
Publicerad 2005-05-10 17:59



Bookmark and Share


  Almaz
Den här gillar jag!! Läskigt bra..
Tomrummen mellan raderna ger plats åt en att insupa varje ord, känna rädslan i maktlösheten..
Uttrycksfullt skrivet!!
Men om dessa änglar inte beskyddar, är de då änglar?
2005-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Kathleen