Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var god dröj: Läkning Pågår

 

sensibelt
läkande
är vattnet
som rinner
som omfamnar mig

sensualismen
i det salta
i det söta
åh - som det läker!

I min Vänskap
med detta helande
mjuka element

som letar sig in
som hittar alla sprickor
som finner det svarta
som
smeker sorgkanter

möts vi
lika naket som
då jag kom till världen

Då - ur fostervatten

Nu - i jordiska tårar

varje liten droppe
söker sig fram
inom mig, på mig, ur mig
rytmiskt

metodiskt

kännande

smekande

varje droppe
läker mig hel

Sensuellt och Oskattbart

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-26 12:11



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Väldigt vackra ord om det som verkligen kan läka..
Fint/B
2007-11-27

    *Zenobia*
mmm...smakar..på det salta...och det söta....

ibland blandas de..och ny smak uppstår...

sköna vågor av vattenstänkta ord...
2007-11-26

  Björn Karlsson
Välkomnandet av

friheten att

Lättandet från

blandat sött och salt
smakar bra

Texten är klar i sin mening
men ger också egna resor för läsaren
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol