Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stayfriends

Heter en sajt på webben

jag vart så glad har hittat

min allra bästa lekkamrat som

jag hade som barn det har gått

trettio år sedan vi sågs sist

trodde aldrig att jag skulle

finna dig igen men tack vare

stayfriends så fann jag dig igen

efter alla dessa år jag undrar

vart du tog vägen snart skall

vi ses igen efter trettio år som

har gått så jag ser verkligen efram emot

att få möta dig igen min allra första

bästa lekkamrat som funnits på

denna jord




Fri vers av Ann-christin
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-26 16:08



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Åh så roligt! Va härligt att finna en sin barndomsvän!
Ibland är man extra tacksam över teknikens framgångar...*L*
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin