Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om DU är TOMTEN

Vad är det vi säger,
till oss själva?
Vi väntar på att få paket från andra,
helst spännande, helst sådant vi verkligen vill ha
men om vi inte själva vet,
vad vi vill ha innerst inne,
Hur skall andra då kunna veta det?
TÄNK OM vi fick ge oss själva,
precis vad vi ville ha utan att skämmas?
Varför är det så förbjudet att ge saker till sig själv,
särskilt det vi vill ha allra mest
Har du någon gång provat att handla
och sedan bett att få det inslaget,
För att det är till dig själv?
Det kan vara en spännande upplevelse
TÄNK OM julklappsleken el julklappsspelet
också speglar sig i ens liv?
dvs vi går och väntar på att andra
Skall ge oss saker
istället för att vi själva
reser oss ur soffan,
(släpper fjärrkontrollen och tar närkontrollen)
och hämtar hem våra egna paket
el upplevelser
Allt efter vår längtan
TÄNK OM vi kunde leva rakt
och fullt ut
Istället för via TOMTEN
Hur skulle vårat samhälle se ut då?
Det vill jag ta reda på!
Nä nu skall jag ut och handla till,
Ni vet vem…




Fri vers av lifeforce1
Läst 612 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-26 17:30



Bookmark and Share


    Stella Stol
Tänkvärda tankar i juletid. när jag har varit och kikat efter julklappar har jag hittat massor som jag vill ge till mig. fast pengarna ska ju räcka till dom andra..hmm..jag kan klappa på dom istället
2007-12-10

  jennie.
\"TÄNK OM vi kunde leva rakt
och fullt ut
Istället för via TOMTEN\"
:D väldigt sant, bra:)
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1