Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE...


Din värme

 

 

 

jag fixade musik vid badkaret
och hoppade i vattnet
där satt jag och räknade droppar från kranen
då jag märkte att vattnet började bli kallt
så jag vred på varmvattnet
och sen vet jag inte vad som hände

det blev så varmt i hela kroppen
jag började darra
för sådär varm kan du göra mig med din närhet
du kan göra mig ännu varmare
och min ipod som har ca 800 låtar
spelade slumpmässigt upp våran sång
just då
började tårarna rinna
tills badkaret svämmade över

i badrummet blev saknaden efter dig total
jag längtar efter din värme
att få hålla dig i min famn
i vinterns kyla, snö och regn
så kan din kärlek hålla mig varm

men utan dig är världen så kall

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 650 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-26 20:51



Bookmark and Share


  katiana
Du öppnade kranen till varmvattnet
och din längtan..
Fint och naket!
2007-11-26

    Cammo
åh. Det gör ont ska du veta att läsa. Så vackert skrivet. Så familjärt på något sätt. Jättevackert verkligen. Nå nära och känslofyllt. Du har verklgien skrivit otroligt underbart.

\"och min ipod som har ca 800 låtar
spelade slumpmässigt upp våran sång
just då
började tårarna rinna
tills badkaret svämmade över

i badrummet blev saknaden efter dig total\"

Så perfekt
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP