Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sexualdrift och Dödsdrift


Psykologiska drifter, Libido & Destrudo






Det dansar solkatter
mot skafferidörren i den
alltförsena
klocktimmen.
Ballerinakakorna viskar
ljudligt om
lögner och svek som återigen
krossade småflickors
hjärtan.


Det var inte meningen






Men bakom
saften i affären
finns ännu lite
trygghetsvin
kvar.
Och ja det
känns faktiskt tryggt att
för ikväll
dricka sig redlöst
full och bara
glömma allt.





För jag vill inte
ha några
bekymmer och
älskling
jag vill ju vara
5 år och hoppa i
lövhögar igen !
Varför
lät du mig växa
upp för
jag
vill ju inte

(vill inte, vill inte)







Och just nu
räcker du inte till
för du
vill ju inte
lyssna och
du bryr dig ju inte !







Psykologibladen ekar
egentligen för
mycket i mitt
huvud och
den enda drift jag
känner för
just nu är
destrudo.










Fri vers av Sagolik trollunge
Läst 443 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-26 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sagolik trollunge
Sagolik trollunge