Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är turen min

Turen har vänt

känner det inom mig

 

Känner hoppet ökar

och tiden står still

känner värmen

nyfikenheten som öppnats

 

Nu är turen min

och denna gången

ska jag få den att hålla 

känner att tiden är rätt

ända in i själen. 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-26 22:36



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl beskrivs hoppet och värmen... den rätta känslans poesi...ja...
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson