Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa med mig

Dansat på månen

för att ge stjärnorna ro

 

Seglat med vinden

för att känna luften

 

Dansat på molnen

en sekund eller två

 

Men dansar du med mig

försvinner tidens rum

genom nästa fönster. 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-26 22:42



Bookmark and Share


  Ronny Berk
under dansen på månen bugar alla stjärnor med ett leende över lyckan ...ja...
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson