Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dagens stunder

En i längtan

en i undran

en fylld av hopp

och en i ängslan

 

Men trotts allt

bilden framför mina ögon

är fortfarande du

 

I dagen stunder

står tiden still

medan tankarna springer

och leendet

som finns på mina läppar

när jag somnat

är för dig




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-26 22:46



Bookmark and Share


  Ronny Berk
som ett leende under dagar och nätter...i vakenhettor och drömsömnar
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson