Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glömda känslor

Glömt livet

glömt känslan

tankarna

detaljerna

tills nu

 

Något som varit

något som lagts åt sidan

har lyfts till ytan

 

Spänningen

att se framåt

där jag innan istället flytt

glömda känslor

ger livet ett nytt fönster 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-26 22:50



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en härligt positiv livssyn... välnads känslor och spännande...
2007-12-04

    eva m h
Spännande!
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson