Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser dagen med nya ögon

Ser dagen med nya ögon

ser tiden som underbar

 

Vädret klart

framtiden ljus

mörkret tog tomheten och flydde

 

Allt har funnit en öppning

allt har en väg ut

min var gömd

men inte längre 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-26 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson