Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar ge av mig själv

Varit så svårt

 alltid velat vända detaljerna ryggen

inte vågat släppa

oron fyllt tomma bitar

 

Något fick mig att pausa se över

och gett springan brevid

energi

 

Vågar ge av mig själv

vågar äntligen ta risken

och ge ögonblicken tid att andas 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-26 22:58



Bookmark and Share


  Ronny Berk
om att lämna bortom och se framåt med tillförsikt... att våga se och väl känna...ja...
2007-12-04

    eva m h
Grattis!!
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson