Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skatt



som rader på botten
dyker du efter svaren
som bubblar upp som gåtor
från källan




Fri vers av Neal
Läst 320 gånger
Publicerad 2007-11-27 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal