Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under din klänning

Under din klänning
dansar drömmarna
mot tyget som fladdrar
mot mitt hjärta i hopp

om beröring från
din tillit och lust
som injecerar
rodnad i dina
andetag mot
takets vita oskuld
som begråter sin stelhet

uppslagna böcker
letar sig in i vårt
moln och författar
speciell kama sutra
för våra hjärtan
som står och skäller
vid dörren till månljuset

och molnet faller
mot solens spis
på vilken vi ska
sova medan våra
hjärtan som ska
fortsätta älska
på våra läppar

vi hittar ett nytt moln
och ror det upp på
mångatans belysta
huvudled till tidslösheten




Fri vers av Zekehl
Läst 417 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-27 01:15



Bookmark and Share


  Saramaria79
otroligt vackert!
2007-11-28

  Just Emotions
vackert.. tidlöst.. underbart!!!
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Zekehl
Zekehl