Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stadens förbannelse, utanförskap och ensamhet.


Betong kontakt



I våra lådor av betong
Sitter vi och kurar
Kan man tänka sej nån gång
I våra egna prång
Inom hemmavana murar

Att vi inser vår belägenhet
Och bryter gamla mönster
Att vi bryter ensamhet
Går ut ur vår lägenhet
För kontakt utan fönster
Emellan




Fri vers av LassO
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-27 10:14



Bookmark and Share


  stella
Just do it (enl Nike-filosofin)!
2007-11-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Titta: UT***
Bra: BESLUT***
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO