när vi inte förstår
varann

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

när vi inte förstår
varann




... likt aliens...

 

våra språk skiljer oss
från vi
till du och jag

ord med samma yta
men
olika fyllning

så vem förstår?

 

Finns någon som kan tolka?

 

 




Fri vers av Tina Q
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-27 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q