Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

niveablå om vintrarna

ett svimfärdigt hjärta
jag vill inte se
mer
blunda och fumla med händerna
knäppta
(som i en bön)
tappa balansen och
falla
jag mår illa
för det finns för mycket att se
jag får ont i huvudet av allt som försöker
tränga sig in i
mina ögon
mina ögonfransar
faller som löven på hösten & alla
tusentals önskningar blir till
lera & hala gatstenar
och tårarna och bloddropparna som
knuffas undan knuffas bort för att skapa mer plats
blir till frosten på natten och imman på
glasögonen
industriområde bostadsområde
stål och metall och trä och plast jag
får inte plats i den här världen och
den här världen
får inte plats
i mig.




Fri vers av huvudstupa
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-27 13:18



Bookmark and Share


  Miss Pauline
du är så B-R-A
2007-12-03

  avtryck
eller gosigt, mer som grönexpressmelankoli.
2007-11-27

  avtryck
ja, mycket gosigt.
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

huvudstupa