Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär

Jag ser på dig så ofta
men varför ska du ens titta på mig

Jag tänker på dig hela tiden
men varför ska du tänka på mig

Jag drömmer om dig varje natt
men varför skulle du göra något sådant

Jag döljer mina känslor för dig så gott det går
men vad har du att gömma för mig, du har väll inte ens känslor för mig

Jag försöker neka att jag har känslor för mig själv
men vem försöker jag lura

Jag tror jag är kär
mera jag vet att jag är kär




Övriga genrer av The one winged angel
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-11-27 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The one winged angel