Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där står jag





mitt i cirkeln av virret
det gör mej galen

mitt i cirkeln av alla dess bilar av olika slag

saab, ford, skoda, volvo

mitt i allt tutande
det dunkar i mitt huvud

mitt i den stora rondellen
med 10 avfarter

trött på att vara slagpåse nu




vilken väg ska jag ta???




Fri vers av -=em=-
Läst 394 gånger
Publicerad 2007-11-28 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-=em=-
-=em=-