Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet en underbar gåva

dagarna går
timmarna går
alldeles för fort
om ni frågar mig
vet inte hur jag ska hinna med
allt som jag vill göra
måste ta vara på varje sekund
en dag kommer de va för sent


så medan vi går här
på vår underbara jord
så ska vi njuta
av alla tillfällen
ingen ide att klaga
man har fått livet
den underbaraste gåvan som finns
vad mer kan man behöva
svar absolut ingenting


så gå ut i de vinterklädda riket
andas in luften
stanna upp för ett ögonblick
känn efter
tänk så här
va härligt allt är
så fantastiskt att just du
blev till att du får vara med och njuta
av den bästa gåvan livet
ja om man försöker tänka så då lovar jag
att allt blir så mycket lättare




Övriga genrer av headspinn 488
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-11-28 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

headspinn 488