Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min morfars sista ord som titel, hans sista stund skildrade med hans dottersons ord. " Det är något bortom bergen, bortom blommorna och sången, det är något bakom stjärnor, bakom heta hjärtat mitt." Dan Andersson


Nu är det slut, nu vill jag hem

Så kom dagen då du inte längre fanns
nu är du borta, någon annanstans
"Nu är det slut, nu vill jag hem":
dina allra sista ord
sen lade du dig på sidan
och lämnade för alltid vår jord

Du försvann ut, vart vet vem?
ditt liv tog slut, ögonen miste färgen
Nu vet du vad som finns där
på andra sidan, bortom bergen




Fri vers av Isaac Bobjörk
Läst 433 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-28 12:05



Bookmark and Share


    söötsnö
gripande
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Isaac Bobjörk
Isaac Bobjörk