Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha dig nära

Vill känna dig

höra dig

se dig

mer och mer

för varje minut

 

Vill ha dig nära

allt mer

lägga tiden

i dina händer

se vad som händer

och njuta av resultatet 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-11-28 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson