Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan inte få nog

känner din hud

under mina fingrar

väcker begär

vill bara ha mer

 

ser djupet i dina ögon

och drunknar bara allt mer

 

Kan inte få nog

vill bara ha mer

känner behoven ökar

och längtan som driver mig galen 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 194 gånger
Publicerad 2007-11-28 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson