Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser en början

Ser en början på något bra

känner glädje

känner ro i min själ

 

Låter tiden slicka mina sår

och ägna min energi

till vad som kommer

 

Ger dagen en ny glimt

ger själen en vindpust fram

tar leendet

och gömmer det i min puls

som springer på toppen av berget




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 188 gånger
Publicerad 2007-11-28 20:28



Bookmark and Share


  prinscess VIP
vackert
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson