Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnadens eko

Känner vindes sus

dimman som lättat

luften som andats

 

Hör väggarnas skrik

rummens tomhet

gåtornas sång

 

Tystnadens eko

fyller tidens lekar

ger tankarna luft

men gör själen orolig 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 184 gånger
Publicerad 2007-11-28 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson