Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret faller

Ute syns bara ett par lampor

mörkret döljer allt mer

och mer

 

Dagen säger godnatt

i väntan på en ny

vad som fallit till  ro

bör vara i ro

gömmer ett ljus

som lyser även imorgon

 

Mörkret faller

nattens tid ökar

leken som är

är inte för andras ögon 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-28 21:43



Bookmark and Share


  Dilsewat
Du bygger upp fint i detta svartvita landsskap!
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson