Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

närmare

hör du tonen

vinden ger

hör du sången

luften sjunger

 

kom

närmare

lyssna

hör undertonen

känn budskapet

natten har att dela

 

och lär av gåtan

mörkret dig skänker

känn doften

begärets behov

når över gränsen

rinner snart över grytan

och bara du

kan få det på is 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-28 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson