Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner nån igen sej? ;=)


Kärlek med förhinder




Älskade..
...
Älskade, säger du
Jag kommer till dej nu
Hm hm HMMM

Ingen kommer, vad händer?
Är på väg nu, jag kommer
De ringde vet du
Hm

Hm?

Jag är på väg nu en av ungarna vaknade
Och väckte en annan
Hm hm

Hm

Oki, det är värt din kärlek
Men varför kommer hon inte nu då?
Ädu de ringde igen
Du vet...

Sen kom det en annan unge upp
Och en till..
Jag vart så röksugen med
Men hur känner du dej
Svar: ”Göksugen”
hm

Jag är på väg nu
Hör jag..
Långt borta, i dvalan mellan sömn och vakenhet
Jo jag hör, men picken har lagt sej till vila
Liksom sin herre
Herrens dam torde inte heller kunna väcka den mer
Denna natt…

I dvalan funderar man
Om hur det var innan man mötte damen
Med alla dessa barn
Och alla telefoner
Och en massa annat…

Tänk att komma hem och säga att
”jag är kåt, kom igen”
slita av varandra kläderna
slippa låsa dörren
känna lusten fritt få härja i ens liv
När var det så

Och hur kommer man dit igen
Kommer man att ha lusten och förmåga kvar
Om 20 år
När de förhoppningsvis flyttat
Eller om 10 år
När de är tonåringar och borda kunna somna om själva
Funderingar i natten…..




Fri vers av LassO
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-29 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO