Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till en äkta vän

du har vatt där vid min sida i vått o torrt
du har vatt som en kompis ska vara
lojal ärlig
visat empati när jag som mest har behövt de
jag älskar dig och hela din familj
kommer va lojal mot dig och din familj
till mina döende dagar
för kompisar som du hittar man inte
du är som den bror jag aldrig haft
en storebror som har varit där
när jag har satt mig i klistret
har liksom aldrig funnits nån tvekan
du har funnits där


sitter och lyssnar på
cry for freedom
tämker tillbaka på dagarna då vi var små
tiden går så fort
men hur gammal jag än blir
så vill jag alltid va din vän
kan inte hejda tårarna
blir så sentimental
fast på ett bra och ett underbart sätt
ska aldrig nånsin förlora kontakten med dig


du är en ortrolig människa
ser upp till dig som bara den gör jag
du är min förebild
du har underbara barn en underbar tjej
hela din familj är underbar
du har en förståelse som inte många andra har
du kan konsten att bry dig om en annan människa
det är därför jag älskar dig min broder




Övriga genrer av headspinn 488
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-29 03:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

headspinn 488