Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En rimelick med lite klurigt innehåll...


AVSTÅND

Det är långt till jordens ände
om man knalla ska
om man någon dit sände
var nånstans kan det va ?

Men om du inte gillar något
har du också rätt
att motsäga någon
ibland inte så lätt......




Fri vers av Mats Henricson
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-29 10:00



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Väldigt bra!!! :)
2007-11-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vad vore livet
om man, inte fick:
REAGERA OCH
AGERA! Med mera,
och mera och så
ännu, mera...
2007-11-29

  Betlehemsstjärnan VIP
Visst är det sant...
Tycker om den här/B
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska