Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kartonger, kaffe, cigg och T A. Någon dansar, på nyaftons äng.

 

 

 

 

håll mig i handen

och följ med

på avstånd

 

 

 

Jag vet att du ringde

för att höra min röst

 

 

-

 

din finns i mig

 

-

 

och displayen

gav mig en tanke

 

som är större än oss

men inte mindre

om varandra

 

 

och jag sa;

att hunger

bara är en bismak

 

för en flyttad soffa

från det vänstra hörnet

till det högra

 

på motsatta sidan

av vardagsrummet

 

frigör ingen

större yta

 

 

och jag vilar;

i din skrämda tro, att dina ord är fattiga

 

men för mig, en riklig förmögenhet

 

-

 

för varje tanke, är ett schackdrag

och jag tillåter inte remi

 

 

inte just nu

 

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 523 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-29 13:59



Bookmark and Share


    Erika H
Detta är underbart... helt jäkla störtskönt. Åh vad du skriver!

Det är en underliggande värme som jag inte kan ta på. Den bara finns. I en svagröd ton... väntande.
På insikten... att det inte behövs mirakel för att vara speciellt. På insikten att någon annans dans är vackrast.
Den andres insikt kan vara långt borta... tid är ingenting, i det stora hela.
Det är resan som är den viktiga.

Hungern, den stora stygga vargen, som river... sliter efter kött att sluka. Tillfredställelse... finns det någonsin tillräckligt mycket?

Remin... är det frustrationen som talar?


Detta är underbart! Vilken text du har skrivit. Baskemig en av de bättre jag läst.

Bokmärkes!
2007-12-02

  sistermoon
Åh, ja den är vacker, skulle nästan vilja säga ... romantisk och att inte tillåta remi lämnar allt ,,,,, öppet.
2007-11-30

  Betlehemsstjärnan VIP
Wow! Snyggt!/B
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#