Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min flicka!

Du va så trött så trött, och jag lade dig i din säng

Jag trodde du skulle somna slött, som i på en varm sommaräng

Du va så stilla så och tyst du brukar alltid sjunga

Jag hörde inte ett knyst inte ens din trallande tunga.

En halvtimme senare då jag trodde att du sov

Att skarpt och högt skrik det hördes från ditt rum

Jag sprang dit in med tanke om en hemsk mardröm

Vilket det också va, hela ditt rum va täckt med svart rök

Det brann i din sänglampa jag rusade dit

Du din lilla buse tappat snutten ner i den varma lampan

Det gick bra men tänk om du hade somnat... och andades in den farliga röken, innan jag skulle märka något.

Jag är så glad att det gick bra, men gud vad jag skakade

Jag grät och kände mig som en urdålig mamma!




Fri vers av Jea
Läst 920 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-29 20:57



Bookmark and Share


  R-M
ojnej..men du, det gör dig inte till en dålig mamma, mistag händer, händer alla! kram!
2007-12-16

    JJ VIP
Usch vilken hemsk händelse... jag vill inte tänka på vad som kunde hänt! Tur att allt gick bra! Mvh. JJ.
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Jea