Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när du va i mej

det ringde i min mobil

jag hörde att det va du
du har en speciell ringsignal

hela jag blev varm innan jag ens hade svarat

vi träffades, trots dom hårda riskerna

du började kyssa mej

jag blev ännu varmare i kroppen

du kysste mej på magen

ljumskarna

du kom upp och naffsade mej i örsnibben

tillsammans kom det ett underbart stön från oss båda

... och du va nu i mej


det va du, jag och våran underbara kärlek




Fri vers av -=em=-
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-30 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-=em=-
-=em=-