Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss av dej

En kyss av dej

För en närmare himlen

Och längre från döden




Fri vers av LassO
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-30 05:06



Bookmark and Share


  Just Emotions
åååå sååå vackert!!
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO