Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bring back the sun

Hon frågade med orden fast innanför tänderna;
saknar du inte?
Sanningen slog till mig med yxa i ryggen ,
det klart jag saknar.
Hon såg in i mina ögon;
jag undrar vad hon såg.
Jag såg ut i mörkret , där stod du;
likt en vålnad.
Var det du eller var det mitt
undermedvetna som ville att det skulle vara du?
Hon pratade med ord som jag en gång;
för länge sedan älskade.
Jag talade med vuxenspråk;
dock med kluven tunga.
Du kommer aldrig få reda på;
hur mycket jag saknar.
hur mycket jag älskar.
hur mycket jag vill
att tiden ska spolas.
hur jag fortfarande skulle
kunna döda för dig.
Du vet ingenting, c\'est tout.
Det blir bäst såhär.

my girlfriend told me , i need some
time alone to deal with this.
i do it just feel alive!

Vålnaden, står du där ute?
Ser du på mig som om du vill säga någonting?

so now im cuting myself of, hell im really done with you.
I DONT NEED YOU ANYMORE.

Spöken har uppenbaras förut.
Du vet , Jag vet .
Du&Jag. Vackert & passionerat ; kärlek.
Du var den som skyddade mina ärr mot regnet.
Du baddade mina sår.
Vet du ? Han vet ingenting , c\'est nada!

Det är damm på skivorna , vet du det?
Dom är inte förbrukade , inte längre sönderknarkade.
Låten , hejdå låten.
Fortfarande , efter så lång tid väcker den tårar.
Jag saknar dig ,

Tårar är ingenting jag fått fram på länge.

I need to hear you , you are the light.

and how can i sit here with you ,
and not be moved by you..

Snälla du , låt mig försvinna ur din värld.
Även om ingen av oss vill det , det är så
äkligt fel att andas utan dig vid min sida.
Du är allt för mig , mitt universum.

Kommer du ihåg när jag sprang iväg?

fade away ,
i cut so deep i dont deserve.
the only thing against us now is time .

could it be any harder to watch you go ,
to face whats true ; if i only had one more day .


du ser mig inte nedbryten , du är blind.
för mina masker är så täta nu .
vi sågs inte på en sommar ;
i guess thats why .
jag ska sluta vara så känslosam.
men du vet , & vill att jag sluta .
det river bara upp gamla sår ;
aint that right?

goodbye , dear <3

you\'re gone .

youre there without me baby ..





Övriga genrer av spegelbild
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-11-30 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

spegelbild
spegelbild