Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är väl inte så konstigt...




...att den som har

alla sina familjemedlemmar

och släktingar i livet,

kan säga att vi ska alla den vägen vandra...

eller att den som har en bil

kan säga att det är bra att gå så man får motion...




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-30 13:32



Bookmark and Share


  * Ammi *
fan va bra!
2007-11-30

  charlotte hedendahl
Rätt och riktigt!
2007-11-30

  Michaela Dutius
Så sant och så rakt beskrivet.
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis