Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Knappast godis för feminister, men..., glöm inte nypan med salt.......


Tre tjej-rimelickar

En fisförnäm donna från Lomma
hade till grannarnas fromma
bestämt sig att flytta
till stuga i Grythytta
av glädje blev en del som förbytta

En intolerant tjej från poeterbyn
hade seans i hotelllobbyn
med en portier
som hette Bobby
När akten var slut
han då ,utan prut,
sa: Det här blir min framtida hobby !!

En osmart brud från Näset
tittade på killar kräset
Hon tusen snubbar nobbat
med det hon stenhårt jobbat
hon blev så trött
i hjärnan nött
för hon i ämnet lobbat....




Fri vers av Mats Henricson
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-30 13:49



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
*fnissar*
2007-12-02

    Aurora Borealis
Kul text och bra rimmat!
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska