Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ödesgarn

sakta mot ödet
hand i hand
över vissnade näckrosor
och gulnade blad

tager du ödet att älska
i nöd som i lust?
tager du ödet att hata
i lust som i nöd?

sylvassa vindar
andedräkter av imma
du lärde dig slockna
innan du ens börjat brinna

nornorna tre spinner sitt garn
de började redan
innan du var barn

lovar du löpa
hela linan ut
eller tänder du på
klipper av
innan garnet
och tråden tar slut?




Fri vers av soulRebel_
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-30 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_