Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vansinnigt kär

Och du älskar med mina ord, dagligen.
Du skapar poesi av mina tankar.
Du porträtterar min själ.
Du är mina dunkande hjärtslag.
Mina flämtande andetag.

Och jag är vansinnigt kär.
Du är min brinnande passion, du är jag, allt jag är, allt jag inom mig bär.

Sådär vansinnigt, galet och fullständigt kär..




Fri vers av Chica
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-30 18:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Dikten stämmer så utmärkt bra överens med fotot!
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Chica
Chica