Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräcken



När bröstkorgen vidgas
och skräcken slår till
blir seendet blint
och hörseln skärps.
Impulserna blir många
och de växer sig starka,
intrigerar med varandra
och lämnar mig i kaos.




Fri vers av Anna H
Läst 364 gånger
Publicerad 2004-03-22 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H