Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtvinade....

Jag gjorde mig liten,för att du skulle få känna dig stark....

Ovetandes om varandras kvävande välvilja....
förtvinade vi bort oss själva till ett stoft...av hat och salt...




Fri vers av MotherBitch
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-01 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MotherBitch
MotherBitch