Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt sätt att älska mig

Och du är inte bra för mig.
Det säger de alla.

Han är inte bra för dig.
Säger de, alla.

Och du krossar mitt hjärta likt krossat glas mot marmor.
Du skär i mitt inre med glasskärvor.
Du pungterar mina lungor, orsakar mina smärtsamma andetag.
Du, och bara du sätter min själ i lågor.
Svidande, brinnande, jag äts upp inifrån.

Jag blöder inombords, och mitt såriga inre, mitt infekterade hjärta, min skadade, brännskadade själ..
Ja, de säger, att du inte är bra för mig.

Och jag forsätter ändå, att ge dig mig.
Jag ger dig, mitt hjärta, mina känslor, mina tankar, jag ger dig mig.
Jag hängiver mig till dig med allt jag är och du besitter min själ.

Jag forsätter att älska dig, trösta dig.
Jag smeker bort dina saltiga tårar.
Kysser bort din smärta.
Omfamnar dig med värme.
Delar din smärta.

Den här gången blir det bra.

Och du, du livnäras på mitt blod.
Mina frätande tårar släcker din törst.
Min skadade själ ger dig näring.
Du lever på de skador du själv har orsakat.

Och du krossar mitt hjärta likt krossat glas mot marmor.
Du skär i mitt inre med glasskärvor.
Du pungterar mina lungor och orsakar mina smärtsamma andetag.
Du, och bara du sätter min själ i lågor.

Och jag älskar dig, för den här gången, blir det bra.
Den här gången lägger du om de blodiga sår du orsakat och kysser bort de frätande tårar du har skapat
Den här gången, smeker du bort skadorna, brännskadorna och ingen kan se att jag är och har varit märkt.
Av din så kallade kärlek.

De säger att du inte är bra för mig.
Men jag ska ge dig mig, en sista gång och låta dig på ditt sätt älska mig.

Den här gången blir det bra.




Fri vers av Chica
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-01 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chica
Chica