Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyst för tyst

Musiken finns där

men ändå

ekar tystnaden mest

 

Ensamheten i mörkret

slukar tonerna

innan de når in

 

tyst för tyst

finner ingen ro

försöker andas in

luften av imorgon

men det  stillar inte

något saknas

som inte finns här 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-01 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson